Інгредієнти для випічки

0
14.99грн.
Без ПДВ: 14.99грн.
Купити
0
Лимонний цукор додають в пироги, бісквіт, листкове і дріжджове тісто для поліпшення смаку. Можна сміливо спробувати з креми, морозивом і м'яким сиром. Бажано використовувати з ванільним цукром...
6.99грн.
Без ПДВ: 6.99грн.
Купити
0
Цукор зі смаком рому для посипання і додання смаку випеченим і свіжим десертам і іншим солодким стравам...
6.99грн.
Без ПДВ: 6.99грн.
Купити
0
Цукор використовується для посипання і ароматизації запечених десертів та інших солодких страв, наприклад, млинців. З ним можна спробувати готувати креми, морозиво і різні напої...
6.99грн.
Без ПДВ: 6.99грн.
Купити
0
Сухі пекарські дріжджі...
6.99грн.
Без ПДВ: 6.99грн.
Купити
0
Використання: Змішати розпушувач з борошном і додати в тісто. Замісити тісто швидко, щоб порошок не працював, поки його не помістять в духовку. Розпушувач підходить для різних видів тіста. Використовуйте таку кількість розпушувача на 1/2 кг борошна: ..
4.99грн.
Без ПДВ: 4.99грн.
Купити
0
Додаючи в дріжджовий, натертий і бісквітний пиріг ваніліновий цукор, ми підкреслюємо смак десертів. Додавайте ванільний цукор в креми, морозиво і солодкі муси. Щоб посипати десерти, змішайте вміст цього пакетика з 7 столовими ложками цукрової пудри. ..
4.99грн.
Без ПДВ: 4.99грн.
Купити
0
16.99грн.
Без ПДВ: 16.99грн.
Товар в дорозі
0
13.99грн.
Без ПДВ: 13.99грн.
Товар в дорозі
0
Розпушувач харчової використовують в тій випічці, в яку не додають дріжджі. Це різні бісквіти, печиво, пісочне тісто, кекси. Розпушувач забезпечує швидкий і рівномірний підйом тесту при випіканні, створює повітряну пористу структуру кондитерського ви..
5.99грн.
Без ПДВ: 5.99грн.
Товар в дорозі
0
Цукор ванільний для використання при випіканні, приготуванні десертів і для ін...
4.99грн.
Без ПДВ: 4.99грн.
Товар в дорозі
0
Розпушувач тіста...
4.99грн.
Без ПДВ: 4.99грн.
Товар в дорозі
Інгредієнти для випічки
Ингридиенты для выпечки